Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd?

Boxco kan uw dozen leveren tussen de 2 en 7 werkdagen. Dit is afhankelijk van het type doos, bedrukking en de gekozen kartonkwaliteit.

Kan iedereen bestellen bij Boxco?

Boxco levert helaas niet aan particulieren. Alleen bedrijven en instellingen kunnen bij Boxco dozen bestellen.

Hoe snel krijg ik een offerte?

U kunt binnen 24 uur na uw offerte aanvraag een reactie verwachten van Boxco.

Kan Boxco een model/sample opsturen?

Boxco beschikt over een eigen design en ontwerp center, hierdoor is het mogelijk om modellen voor u te maken en te versturen. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn afhankelijk van de modeldoos die gemaakt moet worden. Mocht u een modeldoos willen bestellen, klik dan hier om een terugbel afspraak te maken, wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Welke kleuren karton kan Boxco leveren?

Kartonnen dozen kunt u bij Boxco bestellen in de kleuren bruin en wit. Dit is afhankelijk van de kwaliteit die u verlangt. De volgende combinatie zijn mogelijk:

  • Bruine buitenkant / bruine binnenkant
  • Witte buitenkant / bruine binnenkant

Kan Boxco voorraad houden?

Boxco kan voor u voorraad aanhouden en op afroep afleveren. Neem voor meer informatie contact op via onze contactpagina

Wanneer wordt er bezorgd?

Na het plaatsen van uw bestelling zal Boxco u een datum voorstellen voor het leveren van de dozen. Boxco bezorgt op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Het is tevens mogelijk om een exacte tijd van levering af te spreken als ook het leveren van dozen in het weekend, hier zijn voor u als klant wel meerkosten aan verbonden. Ook biedt Boxco de service om een dag voor levering een melding van ons te ontvangen dat de bestelde dozen verzonden worden.

Zijn er bezorgkosten?

Binnen Nederland berekent Boxco geen bezorgkosten, met uitzondering voor leveringen op de Waddeneilanden. Boxco is in staat om dozen te leveren over de hele wereld, de tarieven hiervoor kunt u opvragen via onze contactpagina

Hoe kan ik betalen?

Na levering stuurt Boxco u een factuur met een betalingstermijn van 8 dagen.

Kunnen er handvatten in de dozen?

Uiteraard kan Boxco dozen produceren met handvaten, wenst u dit, neem dan contact op met Boxco via onze contactpagina

Overlevering

Tijdens het productie proces probeert Boxco zo dicht mogelijk bij het door u bestelde aantal dozen uit te komen. Vanwege het productieproces is enige over of onder levering niet te voorkomen. De richtlijn hierin voor Boxco is 10%.