Bedrijfsinformatie

Boxco is leverancier en producent van golfkartonnen verpakkingen, Boxco levert en produceert allerlei soorten golfkartonnen verpakkingen: van groot tot klein, bedrukt en onbedrukt, standaard dozen maar ook dozen naar uw eigen wens in elke oplage die u wenst. Boxco beschikt over meerdere fabrieken in de Benelux van waaruit een snelle levering op uw locatie plaats kan vinden en waardoor Boxco u veel kan bieden tegen een scherpe prijs. Daarbij staat service hoog in het vaandel.

Boxco richt zich op de zakelijke markt in zowel Nederland als België, door meerdere productielocaties en de expertise binnen Boxco zijn wij in staat de perfecte doos op maat binnen 7 werkdagen te leveren. Voorraad dozen kunnen wij leveren binnen 2 werkdagen.

Op onze website kunt u snel en eenvoudig uw aanvraag voor een onbedrukte doos indienen, de aanvraag wordt binnen 24 uur in behandeling genomen door onze verkoopafdeling. Wilt u graag een bedrukte doos of een speciale kartonnen verpakking voor uw bedrijf, ook dit is geen probleem voor Boxco, onze verkoopafdeling staat u graag te woord en voorziet u graag van het juiste advies.